Combining Logo Animation and Dropdown
Responsieve Navigatiebalk met Animatie

Specialiteiten

Strategische sessie


In de culinaire arena van strategisch denken ontrafelen we raadsels als ware smaakmeesters. Wie zijn jullie? Wat schotelen jullie voor aan de wereld? Wat maakt jullie uniek, in het brede aanbod van de markt.

Huisstijl, Branding, Design


Jij hebt in de basis dus iets te bieden waar de smaakpapillen van gaan dansen? Het recept van jouw onderneming of product is een dijk van een verhaal en onweerstaanbaar goed? Dan is het moment aangebroken om de branding en het design te laten knallen voor jouw merk, jouw business.

(Digital) Marketing


Boom! Jouw huisstijl is on point, strak doorgevoerd in elke uiting. Maar laten we eerlijk zijn, het wordt niet meteen een tsunami aan klanten of gasten. No way, dat gebeurt zelden, eigenlijk nooit. Als jouw merk perfect in balans is, dan is het tijd om je doelgroep flink uit te dagen. Het juiste contact leggen met jouw optimale, potentiële doelgroep is de sleutel tot s

Video- en Fotografie


Bij jouw merk of business draait alles om de ervaring. In de wereld van food, drinks, en horeca willen we het ‘genieten’ gevoel door je scherm heen laten knallen.

Content


Ben jij op zoek naar een verhaal dat niet voor iedereen is? Een verhaal dat niet keurig in het gareel loopt, maar juist opvalt en blijft hangen als een geweldige afdronk?

Webdevelopment


Een website. Laat dat niet het struikelblok zijn van jouw bezoekers. Wij bouwen een digitale ervaring die het hart van jouw merk of business weerspiegelt. Geen overbodige franje, alleen wat écht telt. En we beloven niet alleen een site, maar een digitale reis die bezoekers betovert, verleidt, verrast, en ze als een trechter bij hun eindbestemming brengt.

Vier Kolommen met Titels en Iconen
Let's have a sip
Pictogram 1
(0)85 401 94 95
Pictogram 2
info@salted.nl
Pictogram 3
contact
Vier Kolommen met Titels en Iconen
Let's have a sip
Contact Contact Contact