Combining Logo Animation and Dropdown
Responsieve Navigatiebalk met Animatie

Specialiteiten

Strategische sessie

In de culinaire arena van strategisch denken ontrafelen we raadsels als ware smaakmeesters. Wie zijn jullie? Wat schotelen jullie voor aan de wereld? Wat maakt jullie uniek, te midden van een culinair spektakel?

Messcherp snijden we door de lagen heen, als ware chefs op zoek naar de kern. We proeven, onderzoeken en analyseren, laag na laag, tot alleen de essentie overblijft – de ware smaakmakers die de zintuigen prikkelen.

Vanuit deze essentie, deze culinaire oerknal, bepalen we met flair welke marketinginstrumenten we als kruiden en specerijen inzetten. Onze strategische keuken is doordrenkt van een mix van creativiteit en doelgerichtheid. De krachtige smaken van onze beslissingen zijn als smaakexplosies die de doelstellingen versterken en de concurrentie overtreffen.

En dan, als de rook van de culinaire strategie optrekt, zijn alle neuzen gericht op één en dezelfde richting. Onze strategische sessie fungeert als het culinaire hoogtepunt waarin alle ingrediënten harmonieus samenkomen. De tafel is gedekt, de smaken zijn in balans, en het is tijd om gezamenlijk van het succesvolle gerecht van onze gezamenlijke inspanningen te genieten. Bon appétit!

Huisstijl, Branding, Design

Allright, jij hebt dus iets te bieden waar de smaakpapillen van gaan dansen? Het recept van jouw onderneming of product is gewoon onweerstaanbaar? Dan is het moment aangebroken om de branding en het design te laten knallen voor jouw merk, jouw biz.

We gaan niet zomaar een imago neerzetten, we gaan de waarde van jouw merk naar epic levels tillen. Welke vibes, persoonlijke trekjes, gevoel, en kwaliteit willen we naar buiten brengen? Hoe ga jij je onderscheiden? En waar voeg jij die speciale touch toe? Alles moet als een perfect gerecht samenkomen, en guess what? Salted heeft de perfecte touch, we weten precies waar een snufje meer of minder nodig is. Let’s spice things up!

(Digital) Marketing

Boom! De huisstijl is on point, strak doorgevoerd in elke uiting. Maar laten we eerlijk zijn, het wordt niet meteen een tsunami aan klanten of gasten. No way, dat gebeurt zelden, eigenlijk nooit. Als jouw merk perfect in balans is, dan is het tijd om je doelgroep flink uit te dagen. Het juiste contact leggen met jouw publiek is de sleutel tot succes! Zichtbaarheid, zowel online als offline, is mega belangrijk.

Video- en Fotografie

Bij jouw product of onderneming draait alles om de ervaring. In de wereld van food, drinks, en horeca willen we het ‘genieten’ gevoel door je scherm heen laten knallen. Het moet bijna voelbaar zijn, het water moet je in de mond lopen bij het zien van onze beelden.

In onze eigen foto- en filmstudio draaien we niet zomaar wat shots, we creëren meesterwerken. Of we rollen met onze camera’s naar jouw plek, want dat vinden we eigenlijk nog leuker! Op locatie voegen we een extra snufje sfeer toe aan de beleving. Let’s capture the flavor!

Content

Knisperende woorden, zinnen die je grijpen, en omschrijvingen die de smaakpapillen al activeren. In onze wereld is wervelende tekst net zo cruciaal als een perfect geschoten foto. Onze content creators zijn de woordkunstenaars die met passie de pen hanteren. Of het nu gaat om blogs, social media posts, websites, menukaarten, of jouw producten, zij weten die hartstochtelijke sfeer te creëren die blijft hangen. Taste the words!

Webdevelopment

Een website. Laat dat niet het struikelblok zijn van jouw bezoekers. Dit moet geen plek zijn van chaos of traagheid. Wij bouwen een digitale ervaring die het hart van jouw product of onderneming weerspiegelt. Geen overbodige franje, alleen wat écht telt. En we beloven niet alleen een site, maar een digitale reis die bezoekers betovert, verleidt, verrast, en gewoon blij maakt. Met knallend design, prikkelende tekst, en een website die zo soepel loopt dat het bijna ongewoon goed is. Let’s make the web a delightful place to be!

Vier Kolommen met Titels en Iconen
Let's have a sip
Pictogram 1
(0)85 401 94 95
Pictogram 2
info@salted.nl
Pictogram 3
contact
Vier Kolommen met Titels en Iconen
Let's have a sip
Pictogram 1
(0)85 401 94 95
Pictogram 2
info@salted.nl
Contact Contact Contact