Salted | Strategisch marketingbureau en reclamebureau voor horeca Website laten maken

Website laten maken

Niets zo vervelend als een onoverzichtelijke website. Een website die het gevoel van jouw product of onderneming niet overbrengt. Een die traag werkt of waar de reservering- en bestelsystemen haperen. Wij bouwen een website die aansluit bij jouw doelgroep! Wat niet nodig is, zit er ook niet in. En verder gaan we de bezoekers verbluffen, verleiden, verwonderen, plezieren met design, tekst en een (on)gewoon, goede, snelle, overzichtelijke website.

In de eerste instantie denken veel ondernemers geld te besparen door een bestaand thema te gebruiken van WordPress of Wix. Bij een thema is het design grotendeels al bepaald en de code al geschreven. Vaak bied een dergelijk thema vaak niet alle functionaliteiten die je nodig hebt. Ze bevatten veel onnodige informatie in de code waardoor de laadsnelheid wordt vertraagd. Kortom, een thema presteert vaak niet naar wens waardoor positieve resultaten achter blijven en doelen niet behaald worden. Salted kan jouw bedrijf een hoop tijd en negatieve energie besparen door het ontwikkelen van een op maat gemaakte effectieve website.

Wat onderscheid een website van Salted?

De websites die wij ontwikkelen stemmen we af op de doelgroep. Verder ontwikkelen wij alleen de ingrediƫnten die er daadwerkelijk nodig zijn. Overbodige code verwijderen we standaard. Zo houden we alles snel en clean. Een sterk en doordacht webdesign, smaakvolle omschrijvingen en flitsende fotografie maken de ultieme mix om jouw doelgroep te overtuigen en jouw diensten en producten te gebruiken.

Voor de horeca gaan we nog wat verder! Salted weet exact hoe jullie website kan bijdragen in een effectief marketingplan. Door de unieke mix van marketeers en “bourgondiĆ«rs” kennen wij de horeca branche als geen ander en weten we wat er wel en niet werkt. Salted heeft verschillende recepten om de website effectief in te zetten; van geautomatiseerde bestelsystemen tot interactieve menukaarten. Benieuwd? We nodigen je graag uit voor een goede kop koffie!

Wil je meer
weten?

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende inspiratie-sessie. Zo kijken we samen hoe we jullie branding kunnen opzetten of verbeteren.