Salted | Strategisch marketingbureau en reclamebureau voor horeca Video- en Fotografie

Video- en Fotografie

Waarom video- en fotografie? Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een video vertelt meer dan duizend foto’s. Alles draait om beleving bij jouw product of onderneming. In de wereld van food, drinks, horeca willen we het ‘genieten’ gevoel optimaal overbrengen. Het water moet uit de mond lopen bij het zien van deze beelden. In onze eigen foto- en filmstudio kunnen wij de perfecte shots schieten. Of bij jou op locatie vinden we dit nog leuker om te doen!

Video- en fotografie is belangrijk om jouw visuele identiteit kracht bij te zetten. Daarom begin je met het bedenken hoe jouw identiteit in content gevisualiseerd kan worden. Wanneer jij je wilt onderscheiden van de concurrent en je kernwaarden wilt uitdragen, dan kom je er niet met stockfoto’s. Een professionele video- of fotograaf van Salted maakt beelden van jouw bedrijf, passend bij jouw identiteit.

Videografie is op verschillende manieren toe te te passen binnen jouw marketingstrategie. Zo kun je voor het begin van de klantreis beelden creëren die een eerste indruk geven van jouw bedrijf of product. De sfeer van jouw bedrijf kun je wel omschrijven, maar dit komt toch het beste tot uiting in een bedrijfsvideo. Behalve een bedrijfsvideo, kun je ook denken aan een videopitch, video feed, testimonial video van collega’s of klanten, mood video, animatievideo of een online commercial.

Fotografie is behalve voor je website in te zetten voor veel marketingdoeleinden, zoals op social media, Google My Business, website, Display advertising, (online) menukaart, Werken bij campagne, evenementen en meer.

De fotografie en videografie die wij schieten geven jouw producten of gerechten perfect weer, en zijn bedoeld om je klanten te overtuigen. De shots die wij schieten zijn na opdracht volledig eigendom van jou. Zo kun je die weer gemakkelijk hergebruiken op je website, social media of in marketingcampagnes. Een nuttige investering dus.

Wil je meer
weten?

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende inspiratie-sessie. Zo kijken we samen hoe we jullie branding kunnen opzetten of verbeteren.