Salted | Strategisch marketingbureau en reclamebureau voor horeca Digital Marketing

(Digital) Marketing

“Tof, de huisstijl staat, het is vakkundig doorgetrokken in alle uitingen. Nu zal het stormlopen en kunnen we onze klant of gast bedienen.” Helaas is dit vaak niet (of eigenlijk nooit) de werkelijkheid. Als jouw branding in perfecte balans is, moeten wij hiermee naar jouw doelgroep gaan treden. Het benaderen van jouw doelgroep op de juiste manier, is de sleutel tot succes! Zichtbaarheid, zowel on- als offline is van groots belang. Onze marketeers zorgen voor een (digital) marketing succesformule waarmee wij exact weten waar wij jouw doelgroep kunnen vinden én overtuigen.

Het benaderen van jouw doelgroep kan op meerdere manieren in verschillende fases van de klantreis. Echter, wat is de meest effectieve en efficiënte manier om jouw doelgroep te bereiken? En hoe doe je dat? In het eerste stadium van de klantreis kan Salted jouw organisatie helpen met het ontwikkelen van smaakvolle content. Salted zet de juiste kanalen in om jouw doelgroep te bereiken. Het is van belang dat zowel tekstuele als visuele content elkaar versterkt. Ook eenzelfde uitstraling door de gehele klantreis is draagt bij aan de kwaliteit van het imago. In onze eigen foto- en filmstudio kunnen wij de perfecte shots schieten. Of bij jou op locatie vinden we dit nog leuker om te doen! Daarnaast helpen de online marketeers van Salted graag bij het op smaak brengen van de digitale klantreis op en buiten de bedrijfswebsite.

Digital marketing van Salted

Aan de hand van jouw wens om bijvoorbeeld online groei te realiseren gaan de creatieve smaakmakers van Salted onderzoeken welke marketingstrategie het beste pas bij jouw doel. Onze energieke marketeers ontwikkelen de beste marketingstrategie die past bij jouw onderneming waarbij de focus ligt op het effectief en efficient inzetten van middelen die nodig zijn om jouw doelstellingen te behalen. Er kunnen verschillende middelen ingezet worden om jouw marketingdoelstellingen te bereiken, zoals: online advertising, zoekmachine marketing (SEO en SEA), website optimalisatie, email marketing, social media marketing, content marketing.

Heb je een tijdelijke actie? Salted helpt je met de juiste social media campagnes waarbij de juiste teksten en de lekkerste foto’s worden gebruikt.

Wil je meer
weten?

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende inspiratie-sessie. Zo kijken we samen hoe we jullie branding kunnen opzetten of verbeteren.