Salted | Strategisch marketingbureau en reclamebureau voor horeca Branding & Design

Branding & Design

Jij hebt een geweldig product te bieden? Het recept van jouw onderneming of product is onweerstaanbaar? Dan is de branding en het design van groots belang voor jouw merk, jouw onderneming. Het neerzetten van een imago dat past bij wat jij te bieden hebt. Hier gaan we de waarde opbouwen van je merk. Welke persoonlijke eigenschappen, gevoel, visie, kwaliteit willen we overbrengen? Waar ga jij je in onderscheiden? Waar voeg je waarde toe? Is alles één samenhangend geheel? Salted weet exact waar er een snufje meer of minder nodig is.

De uitstraling van jouw merk representeert de kernwaardes van jouw bedrijf, de unieke waarde proposities die jij de doelgroep te bieden hebt. Branding is fundamenteel voor het succes van jouw onderneming. Je branding pas je toe op al je marketing uittingen in de klantreis van jouw doelgroep waardoor je een samenhangend geheel krijgt en meer waarde kunt bieden in je (online) marketing strategieën. Hierdoor genereer je meer, maar ook betere kwaliteit leads. Salted helpt je een onderscheidende branding ontwikkelen op basis van jouw bedrijfsidentiteit.

Hoe geven we jouw branding vorm?

Bij Salted willen jouw merk positief onderscheiden van de concurrent. Als we weten wat jullie missie, kwaliteit en waardes zijn kunnen we deze koppelen aan een geschikte doelgroep. Dit vormt het stevige fundament van jouw merk of onderneming. We gaan aan de slag met het doordacht op smaak brengen van een huisstijl waarbij we al rekening houden met eventuele marketingcampagnes. Verder ontwikkelen we de middelen die bij jouw bedrijf of merk horen. Dit kan zeer uiteenlopend zijn; van de kussens met jouw logo op het terras, tot de menukaarten die aansluiten bij de marketingstrategie. Zo laten we jouw doelgroep op een creatieve manier kennis maken met jouw onweerstaanbare recept.

Wil je meer
weten?

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende inspiratie-sessie. Zo kijken we samen hoe we jullie branding kunnen opzetten of verbeteren.